Olaj, Akril és mix-media fantáziák

Művésztábor Bajóton

 

2023 Augusztus 3-6-ig

Bajót Művelődési ház Kossuth Lajos u. 84

A Művésztábor programja:

Csütörtökön elsőnap kezdés 11óra. Péntek, szombat és vasárnap 9órától.

Délelőtt: Egy kép megfestése vezetett módszerrel, ill. technikai újdonságok bemutatása. Lehetőség van egyéni ötlet megfestésére is konzultációs lehetőséggel, igény szerint.

Délután a délelőtt tanultak gyakorlása, új kép festése.

Minden program  szabadon választható! Ez a tábor abban segít, a művészi képességeidet  kibontakoztassad, hogy hogy a kreatív ötleteidet, megvalósíthassad, szakétői irányítással. Nézd meg lent a galériát egy kis kedvcsinálónak.

Költségek

Foglaló, Regisztráció szükséges! A Foglaló összege 15.000ft ezt a díjat nem áll módomban visszafizetni, mert az az előzetes költségeket fedezi.

A szállás és étkezés nincs benne ezt egyénileg lehet megoldani.

pontosítás alatt

Étkezés:

Hűtőszekrény van, lehet ételt melegíteni. Kávé, tea, szörp benne van az árban. Főzési lehetőség van! Meleg étel mindenkinek egyénileg. Van lehetőség házias meleg ételt rendelni.

Anyagszükséglet

Elsősorban az általad kiválasztott, vagy megismerni kívánt lehetőségekhez kell választani.

Olajfestményhez: olajfesték, szagtalan terpentin, ecsetek, festőkések, tölőrongy vagy papír.  Alapozott farostlemez 30x40cm, 40x50cm, alapozott vászon40x50cm, de bármilyen méret lehet ami neked szimpatikus!

Akril festéshez: akril festék, erős ruganyos műszálas ecsetek, sima mosogató szivacs, festőkések, törlőrongy vagy papír.  Alapozott farostlemez 30x40cm, 40x50cm, alapozott vászon40x50cm, de bármilyen méret lehet ami neked szimpatikus! Lehet papír is. ajánlott az akvarell, mixmediás  papír 300-450g, tetszés szerint valamelyik. ( ha lehetőség van hozhatsz struktúra pasztát, akvarell ceruzát, ( akrilspré. )

  Ami mindenképpen kell ! papírtörlő, vagy törlőrongy, sima ceruza, akvarell ceruza vagy pasztell ceruza a vázlatozáshoz, radír, festőkés, vonalzó, vázlatpapír, szivacs,

Amennyiben bizonytalan vagy kérlek írj e-mailt és segítek. ha szükséges be is szerzem a hozzávalókat. –  aditiedit@gmail.com)

 

Szállás

Dámvadasi vadászház Bajóton 4,500ft/fő/éj 3×2ágyas szobák.

Művelődési házban matracon 1000/fő/éj

A szállásigényt kérem előre jelezni a férőhely miatt.

IDŐPONT EGYEZTETÉSÉRT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT

kérem hívjon,

VARSÁNYI EDIT : +36 30 410-9452