Stílusgyakorlatok

Akril és Akvarell, Pasztell technikával

Harkán

 

2023 Augusztus 24-27-ig

 

 

A Művésztábor programja:

Egy téma megfestése különböző technikákkal, kiemelve az adott technika sajátosságait. Minden kép más lesz mivel a technikai lehetőségek kihasználása izgalmas másságot ad a képeknek.

Csütörtökön elsőnap kezdés 11óra. Péntek, szombat és vasárnap 9órától.

Délelőtt: Egy kép megfestése vezetett módszerrel, ill. technikai újdonságok bemutatása és gyakorlása, izgalmas lehetőségek kipróbálása. Egyéni kép megfestése konzultációval és segítséggel.

Délután a délelőtt tanultak gyakorlása, új kép festése.

Ezek szabadon választható programok! 

Nézd meg lent a galériát egy kis kedvcsinálónak!

 
 

Költségek

A szállás és étkezés nincs benne!

Regisztráció szükséges! 10.000ft a regisztrációs díjat nem áll módomban visszafizetni, mert az az előzetes költségeket fedezi.

Szállás

A helyszínen, korlátozott létszámban!

A szállásigényt kérem előre jelezni a férőhely miatt. 2000ft/fő/éj

Étkezés:

Hűtőszekrény van, lehet ételt melegíteni. Kávé, tea,  benne van az árban. Főzési lehetőség van! Meleg étel mindenkinek egyénileg. Van lehetőség házias meleg ételt rendelni kb. 1500-3000ft.

Anyagszükséglet

Elsősorban az általad kiválasztott, vagy megismerni kívánt lehetőségekhez kell választani. ( ha bizonytalan vagy kérlek írj e-mailt és segítek.  (aditiedit@gmail.com) 

Alapozott farostlemez 30x40cm, 40x50cm, alapozott vászon40x50cm, de bármilyen méret lehet ami neked szimpatikus! Akril, vagy akvarell papír 300-450g, tetszés szerint valamelyik. Lehet szabadon választott méret is. akrilfesték, struktúra paszta, akvarell ceruza, ( akrilspré. ) Pasztell kréta.

Ecsetek, többféle.  Ami mindenképpen kell ! papírtörlő, vagy törlőrongy, sima ceruza, akvarell ceruza vagy pasztell ceruza a vázlatozáshoz, radír, festőkés, vonalzó, vázlatpapír, szivacs,

 

IDŐPONT EGYEZTETÉSÉRT ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT

kérem hívjon,

VARSÁNYI EDIT : +36 30 410-9452